Osteopatia

OSTEOPATIA Estructural, Visceral, Craneo-Sacral, Tisular, Fascial i Biodinàmic:

 

L’osteopatia tracta el cos des d’una visió global, establint una relació entre diferents punts del cos per trobar l’origen real del problema.

 

Utilitza el sentit de la palpació, altament desenvolupat, per examinar els punts de debilitat i tensió excessiva.

 

En que pot ajudar l’osteopatia?

 

Cervicàlgia, lumbàlgia, dorsàlgia, tendinitis, esquinços, contractures, hernia discal, fibromialgia, artrosis, vertígens i marejos, regles doloroses, mals de panxa, mals de cap, migranyes, estrès, ansietat, dolors en general.

 

En nadons: còlics del lactant, dificultats per dormir, torticolis.

 

 

POSTUROLOGIA i RENDIMENT ESCOLAR

Una desincronització en algun dels captors posturals (ull, boca, oïda, peu) poden ser un motiu molt habitual en problemes d’aprenentatge. La detecció d’aquesta desincronització és clau per ajudar als nostres fills i filles a resoldre, per exemple, un problema cognitiu o una desmotivació per la lectura.

 

QUIROMASSATGE

Un bon massatge per descontracturar i relaxar la musculatura. Imprescindible en la recuperació de l’esportista i molt eficaç per la recuperació de tendinitis.

 

 

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Tècnica de massatge molt suau que s’aplica sobre el sistema limfàtic amb l’objectiu de mobilitzar els líquids de l’organisme per afavorir l’eliminació de toxines que s’acumulen i ocupa espai entre les cèl·lules.

Combinat amb tècniques d’osteopatia visceral s’aconsegueix estimular el cos perquè dreni per ell sol tal com ho hauria de fer.

 

 

HIPOPRESSIUS I REEDUCACIÓ POSTURAL

exercicis sense pressió per recuperar el to muscular de la faixa abdominal i sol pèlvic. S’ensenyen a consulta i es pot fer un seguiment.

Sessió Osteopatia (1)
Sessió Osteopatia (3)
Sessió Osteopatia (2)