Muay Thai

INICIACIÓ AL MUAY THAI

 

El Muay Thai, conegut també com a boxa tailandès, és un esport de contacte i una de les disciplines més utilitzades en les arts marcial mixtes, ja que és de les més completes i beneficioses que existeix.

 

· Crema greix i tonifica el cos

Aquest esport és un gran aliat per perdre pes. A través de l’entrenament cardiovascular es treballa la resistència i tonificació del cos a la vegada que s’instrueixen els moviments i exercicis propis del Muay Thai.

 

· Adeu a l’estrès

Durant l’entrenament aconseguiràs desconnectar dels problemes i deixar anar totes les tensions acumulades. La pràctica d’aquest esport et permetrà alliberar endorfines i assolir una sensació de pau i d’alleujament al finalitzar la sessió.

 

· Entrena la ment

La ment és el múscul més fort que tenim. Cal entrenar-lo amb regularitat per aconseguir confiança en un mateix i així tenir una major agilitat i rapidesa mental.

 

· Potencia l’autoestima

La pràctica de les arts marcials mixtes aporta resultats efectius en molt poc temps, aconseguint que et vegis i et sentis millor en tan sols algunes sessions. L’eliminació de calories, la reducció del volum corporal i l’augment de la musculatura fan que millori l’autoestima i la seguretat en un mateix.

 

· Defensa personal i disciplina

La rutina d’exercici físic aporta la interiorització de disciplina i constància, i el Muay Thai ens permet a la vegada l’aprenentatge de defensa personal i de millora en la coordinació corporal.

 

Activitat grupal

Amb Jordi Quiñones

Entrenador esportiu

 

Entrenaràs el cos, cultivaràs la ment i treballaràs amb el cor

MuayThai3
MuayThai1
MuayThai