Tractaments de bellesa facial i corporal

Acces Bars

Teràpia per desbloquejar memòries de dolor físic i emocional, activant els 32 punts del cap.

Tractaments FacialsTractament facial
Tractament amb cèl·lules mare vegetals. Redissenya el rostre, ajuda a definir l’oval facial proporcionant un rostre més lluminós i estimulant la producció de col·lagen. Proporciona un benestar profund.

Tractaments CorporalsTractament corporal

Redueix i modela el cos amb la mioteràpia kuinayouyi. Apte per qualsevol pell i sensibilitat. L’únic tractament aprimant que relaxa.

Massatge curatiuMassatge curatiu

Massatge Tao curatiu és un massatge relaxant. Combina cos, ment i ànima per fomentar el benestar. És una modalitat del massatge tàntric tradicional però més occidentalitzat (no inclou la zona genital). Es realitza en llitera o al terra.

Massatge Sonor

Massatge sonor

Massatge sonor amb bols tibetans; un moment de relax i vibracions que et despertaran un nou jo, amb més consciència, claredat mental i menys estrès i ansietat. 

Coach de respiracióCoach de respiració

Vols millorar l’estrès o la qualitat del son? La respiració pot ajudar-te ja que equilibra el sistema nerviós autònom, millorant els nivells de cortisol, la digestió i la qualitat del son.

Pedicura spa

Remulla els peus en un bol de coure pot ajudar a aconseguir un sistema immunològic més saludable. Antibactèries, antimicrobis, sense contaminació ni virus, eliminant olors i suavitzant la pell. Una pedicura de spa hotel en el teu centre.